Huiswerkbegeleiding

YourPAL Huiswerkbegeleiding

YourPAL verzorgt huiswerkbegeleiding op school. De huiswerkbegeleiding wordt door PAL-studenten gegeven. Deze studenten studeren op het Saxion of de UT, en brengen ieder hun eigen kennis en vaardigheden mee. Wij geven op verschillende scholen huiswerkbegeleiding, vraag per mail of dit ook op uw school het geval is.

 

Een standaard dag huiswerkbegeleiding

De leerling begint met het maken van een planning voor de dag(en) dat hij/zij aanwezig is bij de huiswerkbegeleiding, de studiecoach bespreekt dit met ze. Leerlingen gaan zelfstandig aan het werk, en kunnen tussentijds vragen stellen. Andersom werkt dit ook, een studiecoach mag een leerling controleren/overhoren wanneer hij/zij denkt dat dit nodig is. Aan het eind van de begeleiding wordt kort geëvalueerd, waarna de studiecoach in een online (beveiligd) werkdossier noteert wat de leerling gedaan heeft en hoe dit gegaan is. Zowel ouders als mentoren ontvangen een inlogcode voor dit werkdossier.

 

Meer informatie

Als u meer wilt weten over de huiswerkbegeleiding van YourPAL, of wil u vrijblijvend een offerte aanvragen, mail dan naar info@yourpal.nl.

Vaste PAL
U kunt er voor kiezen een PAL aan te stellen op een vast dagdeel. Zowel docenten als leerlingen hebben hierdoor steeds met hetzelfde gezicht te maken.
Flexibele PAL
U kunt er voor kiezen een PAL in te zetten op die momenten dat u er gebruik van wenst te maken.
Kant-en-klare oplossingen
Wij bieden u maatwerk in het plaatsen van studenten. U kunt hierbij zelf bepalen of u gebruik wilt maken van een rekenPAL, taalPAL, bčtaPAL of een combinatie hiervan.
Bemiddeling
Wij kunnen ook bemiddelen tussen u en studenten. Wij helpen u bij de werving & selectie, nemen de intaketoets af en verzorgen de workshop (optioneel).