Uitzending

Wanneer u als school met een PAL wilt werken kunt u er voor kiezen de PAL tegen een uitzendtarief aan te nemen. Wij helpen u met de werving & selectie van een PAL, en nemen de volledige salarisadministratie op ons. Door de uitzendconstructie beschikt u over een grote mate van flexibiliteit, u betaald tenslotte alleen voor gewerkte uren. 

 

Momenteel werken er PAL-studenten van ons op o.a. het Bonhoeffer College van der Waalslaan te Enschede, en het Baudartius College te Zutphen. Wilt u vrijblijvend kennismaken om te bepalen of de inzet van jong talent uw organisatie verder helpen? Neem dan contact op met dhr. Tom Pot via t.pot@yourpal.nl of 06-23924212.

 

Vaste PAL
U kunt er voor kiezen een PAL aan te stellen op een vast dagdeel. Zowel docenten als leerlingen hebben hierdoor steeds met hetzelfde gezicht te maken.
Flexibele PAL
U kunt er voor kiezen een PAL in te zetten op die momenten dat u er gebruik van wenst te maken.
Kant-en-klare oplossingen
Wij bieden u maatwerk in het plaatsen van studenten. U kunt hierbij zelf bepalen of u gebruik wilt maken van een rekenPAL, taalPAL, bčtaPAL of een combinatie hiervan.
Bemiddeling
Wij kunnen ook bemiddelen tussen u en studenten. Wij helpen u bij de werving & selectie, nemen de intaketoets af en verzorgen de workshop (optioneel).