Vakspecifieke begeleiding

YourPAL verzorgt bijlessen bij de leerling aan huis, op school of op onze locatie in Hengelo. U kunt een PAL-student inhuren voor privé-lessen, maar ook voor lessen van twee of drie personen.

Wij zorgen voor een enthousiaste en goed getrainde student, die gespecialiseerd is op het vakgebied naar uw keuze. Er wordt vooraf een periode en tijd afgesproken wanneer de bijlessen plaatsvinden. 


Vakspecifieke begeleiding is de perfecte manier om in een relatief korte periode een vak op een bepaald niveau te krijgen. Door de intensieve werkvorm is er veel interactie tussen leerling en studiecoach zodat er diep op bepaalde onderdelen in kan gegaan.

 

Meer informatie

Als u meer wilt weten over de vakspecifieke begeleiding van YourPAL, mail dan naar info@yourpal.nl of bel met dhr. Tom Pot, 06-23924212.

Vaste PAL
U kunt er voor kiezen een PAL aan te stellen op een vast dagdeel. Zowel docenten als leerlingen hebben hierdoor steeds met hetzelfde gezicht te maken.
Flexibele PAL
U kunt er voor kiezen een PAL in te zetten op die momenten dat u er gebruik van wenst te maken.
Kant-en-klare oplossingen
Wij bieden u maatwerk in het plaatsen van studenten. U kunt hierbij zelf bepalen of u gebruik wilt maken van een rekenPAL, taalPAL, bčtaPAL of een combinatie hiervan.
Bemiddeling
Wij kunnen ook bemiddelen tussen u en studenten. Wij helpen u bij de werving & selectie, nemen de intaketoets af en verzorgen de workshop (optioneel).